The Mäkelä Show

The Mäkelä on ehdottoman suodattamaton, suorapuheinen ja ronski Jyrki Mäkelän vetämä podcast, joka käsittelee ajankohtaisia poliittisia, yhteiskunnallisia ja sosiaalisia asioita ronskilla huumorilla ja satiirilla ryyditettynä. Oletko kyllästynyt suomalaisen median yksipuoliseen tapaan suoltaa tehdasmaisesti liberaalia ja sosialistista sanomaa olipa kyseessä tapahtumat Suomessa tai maailmalla.

Johdolta on Hukassa Kokonaiskuva

Perjantai 27.3.2020

Mitä pidemmälle tätä koronaviruskriisiä mennään, sitä heikommaksi etenkin suomen hallituksen, sosiaali- ja terveysministeriön ja THL:n toiminta paljastuu. Suurelta osin kokonaiskuvan hallinta ei ole hanskassa juuri kenelläkään niistä tahoista joilla sen pitäisi olla. Ongelmaa on pitkin matkaa vähätelty ja kun on lopulta herätty, että liemessä ollaan, munauksia ja heikkoa toimintaa pyritään painamaan villaiselle ja peittelemään.

Koronavirustilannepäivitys

Keskiviikko 25.3.2020

Koronavirusepidemia jatkaa etenmistään ja tilanne pahenee koko ajan. Uusimaa ollaan “tuota pikaa” eristämässä muusta Suomesta koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Samaan aikaan kuitenkin väkeä lappaa lentokoneilla ulkomailta, heidät sullotaan busseihin ja ei tietenkään laiteta mihinkään karanteeniin.

Koronavirusepidemia

Tiistai 24.3.2020

Missä mennään tällä hetkellä koronaviruspepidemian osalta. Eduskuntapuolueuden puheenjohtajat koolla säätytalolla. Koronavirusepidemia on laukaissut hirvittävän talouskriisin etenkin yksinyrittäjien ja mikroyrittäjien keskuudessa. Mitä pitäisi tehdä? Jyrkillä on tähän selvä ehdotus ja se kerää kannatusta koko ajan lisää verkossa.

Valmiuslaki

Maanantai 16.3.2020

Sanna Marinin (sdp) johtama hallitus ilmoitti tänään iltapäivällä valmiuslain ottamisesta käyttöön taistelussa koronaviruksen hillitsemiseksi.

Koronavirus Pandemia
12.3.2020

WHO on julistanut koronavirusepidemian pandemiaksi.

Ruususen Uni
11.3.2020

Suomen hallitus nukkuu syvää ruususen unta, millä todennäköisyydellä se ei koskaan herää unestaan?

Sekaisin Koronasta ja vähän muustakin
10.3.2020

Koronavirus jyllää. Suomettuminen nostaa päätään valtakunnan politiikassa. Kuntatalous on pahasti kuralla.

Musta Maanantai
9.3.2020

suomen valtio velkaantuu jatkuvasti kovaa vauhtia. Kreikka yrittää torjua siirtolaisten vyöryä. Järjestäytynyt rikollisuus lisääntyy.

Kaarlo Juho Ståhlberg
8.3.2020

Kaarlo Juho Ståhlberg (1865 – 1952) oli Suomen ensimmäinen presidentti.

Mikä Mäkelä
6.3.2020

Mikä Mäkelä? No, Jyrki Mäkelä tietysti! Miksi minä puhun tässä sinulle?