Mäkelä

Mikä Mäkelä?

Jyrki Mäkelä on vankkumaton sananvapauden, demokratian ja markkinatalouden, kevyen julkishallinnon ja alhaisten verojen kiven kova puolesta puhuja. Utelias ja haasteita rakastava luonne on vienyt hänet 45 elinvuoden aikana monenlaisiin seikkailuihin ja haasteisiin. Jyrki on nykytermein sarjayrittäjä, joka on omistanut ja yhteisomistanut 12 yritystä neljässä eri valtiossa. Merkittävimmän työuransa hän on luonut neurologisten päänsärkyjen hoitamisen ja hoitojen ja kehittämisen saralla.

Jyrki Mäkelä perusti The Mäkelän kesällä 2019 vaihtoehdoksi niille ihmisille, jotka ovat kyllästyneitä sosialistis-vihreään menoon.

“Olen yksilön omaa vastuuta elämästään kannattava mies. Poliittiselta suuntaukseltani olen aina ollut republikaani, en siis istu minkään eduskuntapuoleen muottiin. “

Kiinnostus Yhteiskunnallisiin Asioihin jo Teini-iässä

Jyrkin kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin heräsi jo teini-iässä. Jo 9-vuotiaana paksut historian kirjat olivat hänen mieluisinta luettavaa. 17-vuotiaana Jyrki liittyi Kansalliseen Kokoomukseen mutta huomasi hyvin pian sen olevan vain todella huono korvike republikaanisen puolueen puuttuessa suomalaisesta puolukentästä.

“Kenen tahansa karvat pitäisi nousta pystyy, kun joku kertoo edustavansa valtiota ja haluavansa auttaa. Se on varma katastrofin merkki.”

Jyrki Mäkelä