Demokraattien Kaksinaismoraali

Kaikki demokraattien presidenttiehdokkaaksi pyrkivät ovat tuoneet toistuvasti esille, kuinka republikaanit pyrkivät pelottelemaan ja vaikuttamaan aggressiivisesti äänestäjiin. Jos kenenkään puolelta moista käyttäytymistä ilmenee, on se luonnollisesti hyvin tuomittavaa.

Isku Republikaanien kannattajatelttaan

Jacksonvillessä Floridassa sattui lauantaina välikohtaus, jossa 27 vuotias Gregory Tim ensin pysäytti autonsa republikaanien äänestäjärekisteröintiteltan eteen, avasi ikkunan ja vilkutti iloisesti hymyillen, käynnisti videokameransa ja kaasutti sitten autollaan republikaanien teltan läpi. Ajettuaan teltan läpi, kaahari peruutti tuloreittiään ja jatkoi kuvaamista naurussa suin. Teltassa oli tapahtumahetkellä kuusi vapaaehtoista työskentelemässä. Kuvaa teltassa vapaaehtoisena työskennellyt Mark Alfieri. Ihmeen kaupalla kukaan ei loukkaantunut. Poliisi pidätti kaaharin. Oikeus tuomisti Gregory Timin 90 päivän vankeusrangaistukseen törkeästä pahoinpitelystä.

Demokraatit hiljaa tapauksesta

Mitä demokraatit ovatkaan sanoneet asiasta? Eivät yhtään mitään. Ylipäätänsä ainoastaan entinen varapresidentti Joe Biden ja Venture American perustaja Andrew Yang ovat tuominneet vasemmistoradikaalien harjoittaman väkivallan. Myös useimmat uutiskanavista vaikenee väkivallasta kuin sisilialainen kunnianmies konsanaan. Eittämättä herää kysymys, että miksi ihmeessä? Entä demokratia, ihmisten turvallisuus ja sananvapaus? Ovatko ne kuitenkin pelkkää sanahelinää? Luulisi, että väkivalta tuomittaisiin mahdollisimman laajalla rintamalla olipa se minkä tahon harjoittamaa tahansa. Kehityssuunta muutaman vuoden aikana kuitenkin osoittaa, että etenkin vasemmistoradikaalien harjoittama väkivalta on monella taholla hyväksytty ja sitä pyritään painamaan villaisella.

Jyrki Mäkelä

Jyrki Mäkelä.

Leave a Reply