Joe Biden Haukkui New Hampshireläisen Äänestäjän

Presidentti Barack Obaman aikainen varapresidentti Joe Biden on ilmeisesti hermostumassa huonoon tilanteeseensa demokraattien kilpailussa presidenttiehdokkuudesta.

Biden on kannatuksessa kaukana hänen kokemattomaksi haukkumaa Pete Buttigiegea. Bidenin edellä ovat myös Bernie Sanders ja Elizabeth Warren.

Iowan esivaalien edellä Biden (77) sanoi suora sanaisesti häntä kannattaneelle Ed Fallonille, “mene äänestämään jotakuta muuta!” Fallon olisi halunnut ottaa kuvan yhdessä Biden kanssa. Sanojaan Biden alleviivasi taputtamalla Fallonia rintakehälle.

Sunnuntaina New Hampshiressä pidetyssä vaalitilaisuudessa Bidenin hermot olivat jälleen “ilmeisesti” kireällä, koska hän paukautti Madisonilaisella yliopisto-opiskelijalle, “Hyvä kysymys. Oletko ollut koskaan vaalitoimikunnassa? Et ole ollut. Sinä valehteleva, koirankasvoinen poni sotilas.” Biden jatkoi. Biden jatkoi, että “Iowa oli hieman hämmentävä”.

Biden on ennenkin laukonut suoria sanoja kyselijöille. Tammikuussa tänä vuonna Biden sanoi samat sanat eräälle nuorella herralle, tämän kysyessä epäonnistuneesta Obama-Caresta. “Lying dog faced pony soldier” on suora lainaus John Waynen eräästä elokuvasta. Ilmeisesti Biden on John Wayne fani.

Jyrki Mäkelä

Jyrki Mäkelä.

Leave a Reply