Trumpin Virkasyytteet Hylättiin

Yhdysvaltain senaatti on päättänyt äänin 52 – 48 vapauttaa presidentti Donald Trumpin virkasyytteistä. Republikaanien Mitt Romney (Utah) äänesti syyllisyyden puolesta aivan kuten kaikki demokraatit.

Romneya on ehditty tuoreeltaan syyttää republikaanien keskuudessa tekopyhäksi peluriksi, joka asettaa itsensä muiden ihmisten yläpuolella jumalapuheillaan. Donald Trumpin poika Donald Trump Jr. sanoi kommentissaan, että Romney pitäisi erottaa puolueesta. Trump Jr. myös ruoti, että Romney on ikuisesti katkera siitä ettei hän tullut valituksi presidentiksi 2012, vaan hävisi Barack Obamalle.

Huonoja Häviämään

Senaatissa olevien Demokraattien ryhmän johtajan Chuck Schumer piti Trumpin vapauttavaa päätöstä arvottomana. Tämä kertoo hyvin miten huonoja häviämään demokraatit ovat. Ironista koko virkasyyteoikeudenkäynnissä oli ettei senaatin puhemies Nancy Pelosi pitänyt alunperin virkasyytteiden nostamista järkevänä ratkaisuna, mutta hän kuitenkin taipui puolueensa tahtoon asiassa.

Voit katsoa senaatin äänestyksen oheiselta videolta:

Jyrki Mäkelä

Jyrki Mäkelä.

Leave a Reply