Dramaattinen Kansakunnan Tilaa Käsittelevä Puhe

Katso videotallenteena Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kansakunnan tilaa käsittelevä puhe Yhdysvaltain kongressista. Tämän kertainen presidentti Trumpin kansakunnan tilaa käsittelevä puhe oli täynnä draamaa. Tapahtuma sai parhaimmatkin draama elokuvat ja sarjat kalpenemaan rinnallaan. Demokraattien käytös eittämättä herättää hyvin paljon kysymyksiä. Yksi asia on varmaa, demokraattien syvä viha presidentti Trumpia kohtaan on kasvanut ylitse vuotaviin mittoihin ja näyttäytyy hyvin erikoisena ilmiönä.

Itse puheessaan presidentti Trump kävi paljon läpi niitä asioita, mitä hänen hallintonsa aikana on Yhdysvalloissa saatu aikaan. Työllisyysluvut olivat näyttävästi esillä ja kukapa ei olisi tyytyväinen vahvasti porskuttavasta taloudesta, ennätys alhaisista työllisyysluvuista. Työttömiä on vain 3,5 prosenttia työikäisistä. Republikaanit ja muutama demokraattien edustaja osoittivat toistuvasti suosiota seisaaltaan taputtaen presidentti Trumpin käydessä läpi asioita mitä on saatu aikaan hänen kaudellaan. Samaan aikaan valta enemmistö demokraattien edustajista istui naamat myrskyn merkkeinä ja syvää vihaa ilmaisten.

Nancy Pelosi Repi Kopion Trumpin Puheesta

Videokuva puhukoon puolestaan siitä mitä puhemies Nancy Pelosi (dem.) teki – repi presidentti Donald Trumpin puheen. Milloin puhemies on käyttäytynyt yhtä ala-arvoisesti kuin Pelosi?

Draama ei takuulla jää tähän. Millaisia likaisia temppuja on odotettavissa demokraattien taholta jatkossa, se jää nähtäväksi?

Jyrki Mäkelä

Jyrki Mäkelä.

Leave a Reply