Farssi! Trumpin Virkasyyteoikeudenkäynti

Torstai osoitti, että Demokraattien paukut alkavat olla paukuteltu presidentti Donald Trumpia vastaan käytävässä virkasyyteoikeudenkäynnissä, jonka näyttämönä toimii Yhdysvaltain Senaatti.

Puhuja yksi toisensa jälkeen lähinnä toisteli ties kuinka monta kertaa kuultuja mielipiteitään presidentti Trumpista. “Abuse of power” (vallan väärinkäyttö) lause kuultiin lukuisia kertoja mutta ei kovaa faktaa eli todisteita. Sen sijaan leuan louskutusoopperaan vedettiin jopa Muellerin raportti. Adam Schiff, (D) Tiedustelukomitean puheenjohtaja miehitti senaatin puhujapaikkaa loputtomalla jargonilla. Ei ihme, että monet pitävät koko virkasyyteprosessia huonona vitsinä, farssina ja Demokraattien epätoivoisena vaikuttaa seuraaviin presidentinvaaleihin.

Skandaali – FBI Tarkkaili Trumpin Kampanjan Neuvonantajaa Ilman Syytä

Torstaina julkaistu Oikeusministeriön (DOJ) raportti paljastaa, että FBI tarkkaili Donald Trumpin kampanjan neuvonantajaa Carter Pagea ilman riittävää syytä. Kun tarkkailun perusteita oli alettu tutkimaan, oli todettu, että lupaa Pagen tarkkailuun ei olisi pitänyt myöntää lainkaan, koska siihen ei ollut oikeusministeriön analyysin mukaan todellisia perusteita.

Jyrki Mäkelä

Jyrki Mäkelä.

Leave a Reply