Iran Sai Mitä on Tilannut – Soleimani Eliminoitiin Täsmäiskulla!

Iranin vallankumouskaartin, Qudsin johtaja eliminoitiin ilmaiskulla myöhään torstai-iltana Irakissa Bagdadin Kansainvälisellä lentokentällä (BIAP). Soleimani oli Iranin uskonnollisen johtajan Ayatollahin läheinen likaisten töiden arkkitehti. Sitten vuoden 2003 Soleimani on vähintään satojen amerikkalaissotilaiden murhiin Irakissa ja lukemattomiin muihin veritöihin. Virallinen Iran tietysti vuodattaa krokotiilin kyyneleitä murhamiehen poismenon johdosta mutta tavallisen kansan parissa aivan varmasti hyvin paljon heitä ketkää riemuitsevat salaa asiasta.

Heikko Irak on Iranin Etu

Hyvin nopeasti Saddam Husseinin hirmuhallinnon kaatamisen 2003 alkoi Iran vaikuttaa maan sisäiseen tilanteeseen kylväen kaaosta ja terroria. Heikko Irak on Iranille luonnollisesti mieleen ja se onkin hyvin aktiivisesti terroritoiminnallaan ajanut asiaansa.

Ken Verta Kaivaa Nenästään…

Iran on hyvin aktiivisesti kylvänyt epävakautta Lähi-idän alueella jo kauan. Yritys tehdä Yhdysvaltain suurlähetystölle “Benghasit” oli paha arviointivirhe tai sitten tahallinen väkivallan teko, joka voi helposti johtaa uuteen suursotaan Lähi-idän alueella. Nyt Iran sai esimakua mitä seuraa, kun kaivaa verta nenästään riittävän kauan – saa köniinsä. Lisää on ihan varmasti luvassa.

Jyrki Mäkelä

Jyrki Mäkelä.

Leave a Reply