Suomalainen Media Puoluevärittynyttä

Olipa kyseessä kyseessä kotimaan asiat, etenkin yhteiskunnallista merkitystä vähänkään omaavat asiat, uutiset Iso-Britanniasta tai Yhdysvalloista, on suomalainen mediatarjonta harvinaisen yksipuolista. Se on supervahvasti sosialistisien ja vihervasemmiston käsissä. Koska ihmisillä on nykyisin onneksi helppo pääsy lähes minkä tahansa maan mediakanavien sivustoille ja sosiaalisen median työkalut käytössä, saa asioista niin laajemman kuvan ne jotka haluavat. Modernit työkalut eivät kuitenkaan poista sitä huutavaa tarvetta, joka yhä enenevässä määrin on suomalaisilla. Moni on lakannut seuraamasta joko kokonaan tai hyvin tiukasti karsien suomalaisia medialähteitä niiden selkeän vasemman laidan propagandan suoltamisen vuoksi.

Mielensäpahoittajilla ei ole yksinvaltiutta

Koska mielensäpahoittajilla ei luojakiitos ole yksinvaltiutta Suomessa, voit sinä, ystäväsi, ystäviesi ystävät jne. ilmaista mielipiteesi olipa asia mikä tahansa. Kannustan ottamaan mielensäpahoittajien tyhjän ilman puhaltamisen ja itkupotku raivarit, aivan pelkkänä tyhjänä ilmana, jossa on lähinnä tunteiden värinää ilman faktoja. Sinulla, minulla ja meillä kaikilla on sananvapaus ja kokoontumisvapaus, joten käyttäkäämme sitä.

The Mäkelä Vuonna 2020

Hiljaisen kauden jälkeen ollaan toimintaa virittämässä hieman uusin eväin ja voimin. Vuodelle 2020 The Mäkelän lupaus on pitää lujaa, järkähtämätöntä ääntä niiden ihmisten puolesta joiden ääni ei tällä hetkellä kuulu riittävästi suomalaisessa mediakentässä. “Pikkulinnut” ovat laulaneet allekirjoittaneen korvaan, että tuleva vuosi toisi tullessaan myös jotain uutta ja kauan toivottua mediapuolelle muutaman alan konkarin toimesta. Tervehdimme ilolla mikäli näiden tomerien ihmisten hanke toteutuu. Suomalainen mediakenttä kaipaa kovasti uusia tuulia ja ei propagandista vaihtoehtoa.

Jyrki Mäkelä

Jyrki Mäkelä.

Leave a Reply