Diili vai Ei Diiliä?

Viime viikkojen aikana on eri medioissa käyty kovaa keskustelua ja arvailuleikkiä tuleeko Iso-Britannian ja Euroopan Unionin välille sopimus Britannian erosta vai tapahtuuko EU:sta ero ns. kovana eli sopimuksettomana.

Jos kuuntelee Euroopan Neuvoston presidentti Donald Tuskia, ei diiliä tunnu joidenkin mielestä syntyvän. Kun taas kuuntelee Saksan liittokansaleri Angela Merkeliä tai Ranskan presidenttiä Emmanuel Macronia, ovat jotkut sitä mieltä, että sopimus voi syntyä.

Miksi Jossitella?

Jossittelu ja veikkailu on varmasti joistakin äärimmäisen mielenkiintoista. Veikkaan, että ehkä moni Brexit veikkailijoista harrastaa muitakin uhkapelejä? Tiedä häntä. The Mäkelän ja oma linjani on, että ei lähdetä veikkailemaan. Aika näyttää kyllä mitä tuleman pitää.

Jyrki Mäkelä

Jyrki Mäkelä.

Leave a Reply