Donald Tuskin Vastaus Johnsonille

Euroopan Neuvoston presidentti Donald Tusk on kommentoinut virallisella Twitter tilillään Iso-Britannian pääministeri Boris Johnsonilta saamaansa kirjettä.

“Backstop on vakuutus kovan rajan ennaltaehkäisemiseksi Irlannin saarella ellei ja kunnes vaihtoehto on löydetty. Ne jotka ovat Backstoppia vastaan ja eivät esitä realistista vaihtoehtoa tosiasiassa tukevat rajan uudellen pystyttämistä. Vaikka hei eivät myönnä sitä.”

Alla Tuskin alkuperäinen vastaus englanniksi.

“The backstop is an insurance to avoid a hard border on the island of Ireland unless and until an alternative is found. Those against the backstop and not proposing realistic alternatives in fact support reestablishing a border. Even if they do not admit it. “

Kuva: Euroopan Neuvosto

Jyrki Mäkelä

Jyrki Mäkelä.

Leave a Reply