Sinun Painava Sanasi Brexitistä

Iso-Britannia ero Euroopan Unionista, eli Brexit päivämäärä lähenee. 31.10.2019 On tuleva eropäivä. Iso-Britannia on aina ollut merkittävä valtio Euroopassa monin tavoin. Brexitin myötä moni asia tulee muuttumaan ja myös Suomi tulee kohtaamaan Iso-Britannian erosta koituvat seuraukset. Olipa kyseessä Brexitin kannattaja tai vastustaja, olipa kyseessä britti tai Britanninan ulkopuolella, kaikki ovat samaa mieltä, että eron koettaessa alussa tulee olemaan varmasti hankaluuksia.

Nyt haluammekin kuulla mitä sinä ajattelet tulevasta Brexistä, mitä sinun mielestäsi tulee tapahtumaan Iso-Britanniassa Brexitin myötä, entä EU:ssa? Kerro mielipiteesi kommenttina suoraan tämän postauksen alle kommenttikentään tai The Mäkelän sosiaalisen Facebook sivuille.

Kuva: Konstantinos Kokkinis – Dreamstime.com

Jyrki Mäkelä

Jyrki Mäkelä.

Leave a Reply