Pääministeri Johnson Haluaa Neuvotella Uuden Sopimuksen EU:n Kanssa

Iso-Britannian pääministeri Boris Johnsonilta saadun lausunnon mukaan.

“Haluamme tavata EU johtajat ja neuvotella uuden sopimuksen – sellaisen sopimuksen, jossa kumotaan antidemokraattinen backstop. Me heittäydymme neuvotteluihin suurella energialla ja ystävällisellä hengellä ja me toivomme Euroopan Union uudelleen miettivän heidän tämän hetkisen kieltäytymisen harkita sopimuksen muuttamista. “

Pääministeri Johnson jatkaa, “Fakta on, että erosopimus on hylätty parlamentissa kolme kertaa ja ei tule menemään läpi nykyisessä muodossaan, joten – jos Euroopan Unioni haluaa sopimuksen – sen täytyy muuttaa asennettaan. Siihen saakka, me jatkamme valmisteluja lähteäksemme Euroopan Unionista 31.10.2019.”

Jyrki Mäkelä

Jyrki Mäkelä.

Leave a Reply